J. Gołębiewska

Noclegi w kwaterach prywatnych we Władysławowie

ul. Obrońców Helu 16, 84-120 Władysławowo, pomorskie, tel. (58) 674 00 34605 198 956

Opinie i pochwały - "J. Gołębiewska"

witam. wielkie podziękowania za extra wczasy, rodzinną atmosferę, no i za ogórki pani Jolu. One są po prostu boskie. Jeszcze raz wielkie DZIĘKUJE no i do zobaczenia w przyszłym roku.. Tomek, Monika i mały Filipek...

tomek, toruń, anglia — 2011.10.02 90.217.221.25 - 5ad9dd19.bb.sky.com

Gorąco polecam pobyt u Pani Joli ,wszędzie bliziutko ,pokoiki czyściutkie i bardzo przyjemne i co najważniejsze super atmosfera !!!! SERDECZNIE POZDRAWIAMY ANETA ,OLIWKA I EMILKA

Aneta ,Czekanów — 2011.07.19 62.122.237.25 - host-62-122-237-25.wieszowanet.pl

wspaniała atmosfera , jak wypoczynek to tylko u P. Gołębiewskiej we Władysławowie !

adam, warszawa — 2011.02.18 77.255.145.201 - 77-255-145-201.adsl.inetia.pl

Serdecznie polecam to miejsce na wypoczynek nad morzem, miło, sympatycznie i wszędzie blisko. Pani Joli krokodyle i Pana Jarka Sushi to przysmak nr jeden. Pozdrawiamy wrócimy do Was na pewno.Do zobaczenia.

Roman Małgorzata — 2010.06.03 83.12.0.118 - gaa118.internetdsl.tpnet.pl

Jolu! dzieki temu ze zdradziłaś przepis na swoją super sałatkę kalafiorowo-koperkową, robię teraz sensację w Kotlinie Kłodzkiej:), wszystkim smakuje tak samo jak mi... jest rewelacyjna! dziękuję bardzo! wszystkim mogę polecić gościnę u Joli! ja w tym roku byłam tam po raz pierwszy, ale za każdym razem gdy będę we Władysławowie napewno odwiedzę ten gościcnny i serdeczny DOM!

Magda z Polanicy — 2009.09.08 78.88.21.212 - 078088021212.klodzko.vectranet.pl

Właśnie wróciliśmy z dziesięciodniowego wypoczynku z Władysławowa. Już trzeci raz byliśmy u Joli i Jarka. Nie muszę mówić że jest bardzo, bardzo….. super. Czujemy się jak u siebie w domu, wśród najbliższych i rodziny. Jeżeli ktoś ma szczęście się dostać na kwaterę do Joli i Jarka to nie pożałuje. Będzie tu zawsze przyjeżdżał. Gorąco was ściskamy i do zobaczenia następnym razem.
PS Jarku zrobiłem sałatkę z dorsza. Dobra ale Twoja jest super.

Agnieszka, marek i Justynka — 2009.08.29 78.88.230.168 - 078088230168.kielce.vectranet.pl

Gorąco polecamy,super atmosfera, bardzo miła gospodyni Pani Jola.Wszędzie bardzo blisko.Super miejsce.Jak Władysławowo, to tylko u Pani Joli.Pozdrawiamy!

Iwona,Roman,Gabrysia i Bartuś z Ząbek — 2009.08.24 193.108.177.97 - out4.bph.pl

Serdecznie polecamy to miejsce, bardzo mili gospodarze, przytulne i czyste pokoje, wszędzie blisko.

Basia i Grzegorz, Ruda Śląska — 2009.07.14 90.141.116.225 - d90-141-116-225.cust.tele2.pl

Jak wakacje to tylko u pani Joli. WSZYSTKO SUPER 6 +. Blisko morza, spokój, pełny domowy klimat, super warunki, czyściutko. Już myślimy o terminie na rok 2009. Pozdrowienia dla pani Joli i całej rodziny.

Jolanta i Piotr oraz Krzysztof Grzybowscy -Chrzanó — 2008.09.03 83.29.233.179 - bwj179.neoplus.adsl.tpnet.pl

Dlaczego nie publikujecie mojej opinii, którą wystawiłem w sierpniu? Proszę o odpowiedź na mój adres email.

— 2008.09.01 78.88.223.30 - 078088223030.klc.vectranet.pl

W kwaterze Joli i Jarka przeżyliśmy 2 tygodnie wspaniałych wakacji. Właściciele to ludzie jakich nie często się spotyka. Są bardzo życzliwi, mili i rodzinni. Wczasowiczów nie traktują ostentacyjnie, jak źródło swoich dochodów lecz po przyjacielsku tak jak by to była ich własna rodzina. Nikomu nic nie odmówią. Naprawdę pierwszy raz spotkaliśmy się z tak życzliwie nastawioną rodziną. Zawsze jeżeli będziemy jechać nad morze to tylko do Joli i Jarka. U Was mamy 1000000% pewności, że nasze wczasy będą zawsze udane. Justynka nie może sie doczekać następnego wyjazdu na morze. Bardzo gorąco Was pozdrawiamy. Do zobaczenia.

Justynka, Agnieszka i Marek (Kielce) — 2008.08.27 78.88.223.30 - 078088223030.klc.vectranet.pl

Jest bosko,naprawdę rodzinna atmosfera,byliśmy 10 dni i nie chciało się wracać do domu.Dorsz Pana Jarka to rarytas a Pani Jola jest gotowa oddać duszę dla dobra swoich gości.Polecamy z całego serca i pozdrawiamy naszych GOSPODARZY--Krzyś,Ala,Paweł,Iza z Kleosina obok Białegostoku

Krzyś,Ala,Paweł,Iza Kleosin obok Białegostok — 2008.08.07 89.161.9.180 - 9-180.89-161.tel.tkb.net.pl

Nic dodać nic ująć.Po prostu super.U pani Gołębiewskiej jest prawie jak w domu.Miła rodzinna atmosfera.Napewno tam wrócimy.Pozdrawiamy całą rodzinkę.

Piotr,Agnieszka i Radek z Krakowa — 2008.08.05 89.79.118.217 - chello089079118217.chello.pl

To był przewspaniały wypoczynek.U Pani Gołębiewskiej niczego nie brakuje.Jest wszędzie blisko a atmosfera bardzo rodzinna dla wszystkich.Nic dodać nic ująć.Zapraszamy gorąco w to miejsce do Pani Gołębiewskiej a napewno będziecie w 100% zadowoleni.Do tego miejsca chce się wracać więc my napewno wrócimy.Uściski dla Pani i całej rodzinki.

Piotr,Agnieszka i Radek z Krakowa — 2008.07.23 89.79.118.217 - chello089079118217.chello.pl

Polecamy kwatere, bardzo goscinnie, sympatycznie, czysto, bardzo blisko morza.

Maria, Kazik i Hania (Poznań) — 2008.06.28 62.148.73.127 - as1-127.poznan.dialup.inetia.pl

Nie sposób wyrazić więcej niż wcześniejsi goście pani Joli i pana Jarka.Po prostu SUPER!:D

Adaś Gosia i Krynia z Krosnowic — 2008.06.18 83.27.113.1 - ayb1.neoplus.adsl.tpnet.pl

Byliśmy w tym roku w sierpniu przez 1o dni u pani Joli. Warunki na 6 z plusem. Właścicielka miła, uprzejma, troskliwa i sympatyczna. Jak pobyt we Władysławowie to tylko u pani Joli. Szczerze polecamy. Pozdraiwamy p. Jolę.

Robert,Agata,Dominika, Kinga — 2007.10.06 87.105.238.246 - dynamic-87-105-238-246.ssp.dialog.net.pl

Właśnie powróciliśmy po 10-dniowym pobycie wczasowym.Jeśli do Władysławowa to tylko do pani Joli (miła, sympatyczna i troskliwa właścicielka). Pokoje czyściutkie, świerzutka pościel, tv sat, domowe warunki :) Pozdrawiamy panią Jolę, mając nadzieję, że jeszcze się kiedyś spotkamy.

Robert i Agata z dziećmi POLKOWICE — 2007.08.21 81.168.168.5 - dynamic-81-168-168-5.ssp.dialog.net.pl

czesc nasza rodzina jest z Jeżewa niedaleko Sierpca ja myśle że twoja rodzina jest też naszą rodziną to moja poczta mateuszgobieski@o2.pl

Mateusz Gołębiewski — 2007.02.18 83.31.92.65 - ckq65.neoplus.adsl.tpnet.pl

Czysto, miło,sympatycznie.Tym ludziom nie zależy tylko na szmalu, chcą żeby wszyscy czuli się tu dobrze.Lokalizacja super,wszystko na 6,tylko szkoda że z Jarkiem nie wypiliśmy więcej wódki pod tego wspaniałego dorsza.Ostrzegam my tu jeszcze wrócimy,mam nadzieję że znajdziemy tu znów miłe gniazdko.Specjelne pozdrowienia i uściski od Martynki. Do zobaczenia.Dziękujemy za wszystko.

StraŻak Adam Ala I Martynka — 2006.08.14 85.219.176.236 - s176pc236.mmj.pl

Wspaniałe wakacje - sierpień 2006 w domu państwa Gołębiewskich. Rodzinna atmosfera, życzliwa p.Jola, sympatyczny p.Jarek (doskonale przygotowuje dorsza). CZyściutko, przyjemnie, przesympatycznie. Mile spędzone wspólne wieczory. :) Na pewno tu wrócimy! Gorąco polecamy wszystkim! ;)

Bożena, Paula, Jarek SIERPC — 2006.08.13 83.24.213.114 - dsb114.neoplus.adsl.tpnet.pl

Jeśli nad morze to tylko do Władysławowa, jesli do Władysławowa to tylko do Pani Joli! Pani Jola i jej rodzina to przemili ludzie, którym zależy na udanym pobycie wczasowiczów. Z domu blisko nad morze, do stacji kolejowej, do głównych ulic miasteczka, a przy tym domek położony w zacisznej uliczce. Gorąco polecemy kwaterę u Pani Joli bo naprawdę warto!

Aśka, Wiktoria i Michał z Krakowa — 2006.07.01 87.239.56.2 - maq.kolornet.pl

Super lokalizacja, zadbane pokoje i no i przesympatyczna pani właścicielka. Polecam!

Grzegorz/Kraków — 2006.05.20 85.128.115.9 - bez.whitemouse.com.pl

Potwierdzam wszystkie wcześniejsze opinie. Super lokalizacja, mili właściciele.
Pozdrawiam Władysławowo!

Robert(Reguły k. W-wy) — 2006.05.10 82.177.9.210 - 82.177.9.210

Super, super, super!
Potwierdzamy wszystkie wcześniejsze opinie!

Gosia, Robert, Zosia i Janusz (Kraków) — 2006.03.07 80.55.116.134 - tm134.internetdsl.tpnet.pl

W 100% polecam tą kwaterke!Strasznie miła pani właścicielka,przeurocza atmosfera,czyściutkie zadbane pokoje w wysokim standardzie za niewielkie pieniążki!Mam zamiar wrócić tam jeszcze nie raz!Reelacja-PolecaM!

Paweł Staliś Myszków — 2006.02.13 80.53.192.219 - bi219.internetdsl.tpnet.pl

Przemiła atmosfera warunki naprawdę iście domowe.Czysciutko za domem ogródek w którym równie miło mozna spędzić wieczór przy grilu lub ognisku. Właściciele to naprawde przemili i bardzo weseli ludzie. Jestem tam właściwie stałą bywalczynią i zawsze wracam tam chętnie.Polecam w 100%

Daria Serafin Kłodzko — 2006.02.01 84.40.231.4 - xdsl-5124.walbrzych.dialog.net.pl

Super warunki i wspaniala atmosfera naprawde polecam Pani Jola to super babka a pan Jarekznakomity wędkarz z którym zwsze mozna pojechac na ryby bylem i wiem ze bylo super polecam wszystkim i pozdrawiam wspanialych wlascicieli tego przepieknego domku i zapraszam do siebie do Polanicy Zdroju

ks Ireneusz Jurkiw — 2005.11.04 83.27.2.239 - atu239.neoplus.adsl.tpnet.pl

Miła, sympatyczna atmosfera. Domek położony w cichej, spokojnej dzielnicy. Duże podwórko, pełny relaks. Wszędzie blisko.
Polecam

Sławek — 2005.09.21 80.53.12.210 - em210.internetdsl.tpnet.pl

Fantastyczne miejsce dla każdego, kto chce spędzić urlop w miłej, sympatycznej atmosferze w warunkach domowych. Świetna lokalizacja, wszędzie blisko. Dom super, a Pani Jola to przesympatyczna babeczka. Gorąco pozdrawiam!

Marzena — 2005.08.29 195.69.80.10 - klienci-net3.pai.net.pl

Dodawanie opinii dla kwatery prywatnej J. Gołębiewska

www.jgolebiewska.letnik.pl - kwatera prywatna Władysławowo

Tylko najatrakcyjniesze kwatery prywatne nad Bałtykiem. Noclegi na wczasy nad morzem na słoneczne lato, kolorową jesień, białą zimę oraz rozkwitająca wiosnę. Szukasz podobnych noclegów w kwaterze prywatnej we Władysławowie?

©  1999 - 2020   www.letnik.pl - noclegi nad morzem w Polsce... nie tylko w kwaterach prywatnych we Władysławowie